Niet lullen maar poetsen. Of, in mijn geval, niet lullen maar schrijven.

 

Hoe werk ik

Niet lullen maar poetsen. Ik zou graag willen zeggen: zo ben ik. Dan zou ik wel een beetje jokken, want ik hou meer van praten dan van poetsen. Maar van schrijven hou ik het allermeest. Ik vind het een uitdaging om woorden te geven aan jouw verhaal. Dat begint met een goed gesprek. Over je bedrijf, je visie, wie je bent, waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Ik ben geïnteresseerd, nieuwsgierig, stel vragen en denk met je mee. Daarna breekt het moment aan dat we genoeg hebben gepraat en ik aan de slag kan. Ik doe wat werkt en wat nodig is. Een plan van aanpak, een planning, ideeën bedenken, uitvoeren, schrijven en schrappen. Ik ga door tot alles spic en span is.

Hoe-werk-ik

Ik werk vanuit huis. Of schuif bij jou aan voor korte of langere tijd.

Ik ga door tot het spic en span is.