Creatief denken en werken

Wie ben ik

 

Een goeie grap, een cappuccino in de morgen, een boek dat je eigenlijk niet meer neer wilt leggen, wandelen in de natuur, een nieuwe blouse, koken, eten en gezelligheid.  Er zijn veel dingen in het leven die mij, Bertine ten Brinke, blij maken.

Toen ik nog een klein Bertinetje was, was ik al bezig met schrijven en taal. Dat is nooit veranderd. Een studie Communicatie in Zwolle lag dan ook voor de hand. Daarna ging ik studeren in Leiden, ook communicatie, maar dan vanuit de sociale wetenschappen. Ik heb jarenlange ervaring opgebouwd in gemeenteland als communicatieadviseur en ondertussen ook als echtgenote en moeder.

Creatief denken en werken, mensen interviewen, goede teksten schrijven. Kort samengevat: het maken van mooie dingen. Dat is mijn passie. En daarom ben ik Tekstbureau Tinus begonnen. Ik hoop jou te kunnen helpen en verblijden met pakkende teksten.

Het maken van mooie dingen,
dát is mijn passie

Wie-ben-ik